Home

03.830.10.00.

Helststraat 160
2630 Antwerpen (Aartselaar)

info@deVic.be

ma-vr 08:00-18:00
za 08:00-16:00
NL EN

Offerte kantoorverhuizing

Kantoor- en projectverhuizingen

 

 
Uw bedrijf of kantoor gaat verhuizen.... Een nieuwe locatie met nieuwe kansen, vaak zelfs met een nieuwe werkwijze. Wat moet er gebeuren in de voorbereiding en de uitvoering ? Hoe organiseren we dit op een efficiënte manier ? Want een verhuizing is meer dan het verplaatsen van de inventaris. Het kost energie, aandacht en leidt af. Verhuizingen De Vic kan u hierin helpen, met bijzondere aandacht voor de operationaliteit van uw bedrijf.

Onze projectleider komt ter plaatse om alles in kaart te brengen en met u de nodige afspraken te maken, alsook om de werkwijze te overleggen en te bespreken.

Wij zijn een erkende verhuizer met reeds mooie projecten op ons 45-jarig palmares. Verhuizen is onze specialiteit en ons vak waar we trots op zijn.


 

Ervaring en vakmanschap

Vaak kunnen grotere bedrijven het zich niet veroorloven om tijd te verliezen bij een verhuizing, reorganisatie, herstructurering, enz. Deze bedrijven vertrouwen dan ook op ons vakmanschap om de kantoren met een absoluut minimum aan hinder te verhuizen.

Door een vaste werkwijze te gebruiken, die in de loop der jaren zeker haar nut heeft bewezen, slagen wij er in om kantoorverhuizingen sneller en veiliger uit te voeren. Het geheim van ons succes ligt in de zeer nauwkeurige voorbereiding en planning in de weken voor de verhuisdag.

De ervaring leert immers dat op elkaar afgestemde violen het beste resultaat geven.

Interne verhuizingen

Vele bedrijven hebben door herstructureringen, reorganisaties of personeelswisselingen vaak interne wijzigingen in de kantoren. Interne verhuizingen tussen verschillende diensten, afdelingen of gebouwen, zijn dan dikwijls nodig. Veel bedrijven hebben niet de mogelijkheid om enerzijds deze bewegingen door de eigen diensten te laten doen en anderzijds een coördinerende kracht zich hierop full-time te laten concentreren. Steeds meer en meer firma's leggen deze verhuiswerken dan ook in onze handen.

Kleine of grotere interne verhuisploegen maken zich, middels een korte opleidingsstage, bekend met de infrastructuur van uw gebouw. Zij staan daarna permanent tot uw beschikking en zijn inzetbaar op simpel verzoek... tot 6u op voorhand! Wij worden uw "in-house" verhuizer.

Onze verhuizers worden steeds bijgeschoold in de verschillende merken van meubilair en volgen regelmatig cursussen over de technische aspecten van verschillende bureaumerken. Hierdoor zijn onze mensen steeds geschikt om eender welk bureaumerk in een mum van tijd te demonteren, te verhuizen en te monteren.

Uitzonderlijke verhuizingen

Verhuizingen De Vic heeft ruimschoots ervaring met de verhuis van magazijnen, archieven, stock, machines, ... en heeft voor elke verhuisvorm een aangepaste werkwijze uitgewerkt. Zo hebben we olifant Kai-Mook verhuisd van de Antwerpse Zoo naar Planckendael (Mechelen). We hebben uitgebreide ervaring met (zeer) dure kunstvoorwerpen. We deden volledige verhuizingen voor sterren zoals Jean-Claude Van Damme, Marcel Vanthilt, Piet Huysentruyt, ... In Brussel werkten we o.a. voor het Koninklijk Paleis en verschillende overheden.

Wij hebben de expertise in huis om elk type verhuizing tot een goed einde te brengen. Wenst u een vrijblijvende offerte aan te vragen, vul dan hieronder de vakjes in, en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.

Vraag offerte

* = verplicht veld
 
*
*
*
*

Details

*
*

Adres voor opladen

*
*
*
*
*

Adres voor afladen

*
*
*
*
*

Korte inventaris kantoor

Verzekering

Het is niet meer toegestaan voor de verhuisfirma om een verhuisverzekering af te sluiten voor de goederen in naam van de klant.
De klant staat zelf volledig in voor het verzekeren van de waarde van zijn goederen, en kan dit snel en gemakkelijk zelf doen via www.verzekerjeverhuis.be, erkend door de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV).

 
Wij danken u alvast voor uw offerte-aanvraag.

 

 

 
A. Verhuizingen De Vic N.V. - Helststraat 160 - 2630 Antwerpen (Aartselaar)
Email info@devic.be - Ondernemingsnr. BE0460.780.484. - Tel 03.830.10.00.
Onlinegeschillenbeslechting ODR-platform Art. 14.1. EU 524/2013
Copyright 2000 - Privacy - Alle rechten voorbehouden.